Egons RörEgons Rör

Pannor

Pannor
Pannor

Behöver ni ny panna?

Våra erfarna installatörer installerar din nya panna och ser till att allt funkar som det ska! Vi lämnar alltid garanti på det vi gör så att du som kund kan luta dig tillbaks och njuta av värmen utan oro.

Vi installerar bara kvalitetspannor från: CTCBaxi

Vill du veta mer? kontakta gärna oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig! Kontaktuppgifter hittar du under Kontakt

Här är några av de mest installerade pannorna av oss just nu

V35

CTC V35

Lättskött vedpanna för halvmetersved. CTC V35 har en märkeffekt på 35 kW och arbetar med omvänd förbränning. Den nyutvecklade sugande fläkten ger ett jämnt drag och en bättre kontroll över hela eldningsprocessen. CTC V35 har en verkningsgrad på över 90%

V40 / V22 Lambda

CTC V40 / V22 Lambda

CTC V40, V40 Lambda och V22 Lambda är helt nya vedpannor från CTC. De klarar världens hårdaste miljökrav och har en verkningsgrad på upp till 92%. Och den har massor av nya, innovativa lösningar. Finns i tre modeller. Vedpannor för dig som vill ha det allra bästa.

Bonus Light

Baxi Bonus Light

Baxi minsta panna Bonus Light är liten och billig, men förvånansvärt kraftfull. Utrustad med alla nödvändiga funktioner är den ett prisvärt alternativ för många hushåll.

Solo Innova

Baxi Solo Innova

Sveriges mest sålda vedpanna! Solo Innova är den högeffektiva och högkvalitativa vedpannan som både är bekväm att hantera och erbjuder en svårslagen driftkostnad. Miljömärkt med Svanen är Solo Innova också snäll mot både inomhusmiljön och vårt klimat.

Bonus 30

Bonus 30

Bonus 30 är den kraftfulla kombipannan för det lilla pannrummet. Med sin flexibilitet, kompakta konstruktion och höga verkningsgrad är den ett utmärkt val för många småhus!